Geen militaire kazerne in onze dorpen!

Dit getuigt van een gebrek aan inzicht en doet afbreuk aan het werk van beide organisaties!

We kunnen er niet omheen dat er, keer op keer, een ernstige fout gemaakt wordt door de politieke partij UP constant te vermengen met VZW Red De Godsbergkouter. Dit getuigt van een gebrek aan inzicht en doet afbreuk aan het werk van beide organisaties.

Blijkbaar zijn er ondertussen een aantal van die klokkenluiders vergeten dat ze zelf officieel lid zijn van VZW Red De Godsbergkouter.

Het is verontrustend dat deze personen blijven doorgaan met deze misleidende uitspraken, ondanks de vele pogingen om hen duidelijk te maken dat de VZW en de partij op zichzelf staande entiteiten zijn, met hun eigen doelen en structuren.

VZW Red De Godsbergkouter is een burgerorganisatie die zich volledig richt op het behoud van het natuurlijke erfgoed en de samenleving binnen onze getroffen dorpen, zonder enige politieke agenda.

De koppige pogingen om dit op één hoop te gooien met de politieke werking van UP, lijkt enkel ingegeven door hun eigen onvermogen om de zaken correct voor te stellen, of erger nog, door een bewuste strategie van verwarring zaaien.

Ook het feit dat zij steeds maar opnieuw dr. Jens Rottiers er bij vernoemen als ondervoorzitter van de VZW en dit terwijl hij reeds officieel ontslag genomen heeft uit de VZW op 17 mei 2024.  De verwerking van dit gegeven bij het KBO loopt echter achterstand op waardoor dit ontslag nog steeds niet bijgewerkt werd op hun website.

Het is vermoeiend en schadelijk om telkens opnieuw te moeten uitleggen dat personen, door deze vermenging, de integriteit van beide organisaties ondermijnt. Het lijkt wel alsof jullie, ondanks herhaaldelijke verduidelijkingen, geen enkele moeite doet om de realiteit te erkennen.

Stop met deze ongefundeerde insinuaties. Het is tijd dat jullie leren het verschil te zien tussen burgerengagement en partijpolitiek, en ophoudt met het verspreiden van misleidende informatie. Dit soort verwarring helpt niemand, en het schaadt het werk van mensen die écht een positieve impact willen maken.

Met klem roepen wij jullie als VZW Red De Godsbergkouter op om dit onterechte vermengen van beide organisaties achterwege te laten. Het is niet alleen intellectueel oneerlijk, het doet ook afbreuk aan je eigen geloofwaardigheid.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *